PAINOPALVELU – PAINOPAJA

Uniikit ja räätälöidyt tekstiiliratkaisut jokaiseen tarpeeseen!

Painamme logoja, merkkejä, nimiä sekä kuvia kuppeihin ja tekstiileihin.

Painatusmenetelmät ovat yleensä sublimaatio tai lämpösiirtopainatus.
Tekstiilivalikoimamme on laaja ja edustamme tunnettuja brändejä, mm. Fruit of the Loom, Russell ja Helly Hansen. Painamme kahvikupit, kangaskassit, t-paidat, colleget ja hupparit, lippikset, pipot, työvaatteet, peliasut jne. vaikka sinun omalla kuvalla!
”Peruspaitoina” käytämme Fruit Of The Loomin tuotteita, halutessasi jotakin muuta katso saatavilla oleva valikoima: https://www.skypro.fi/

Kaikki tekstiilit myös yksittäiskappaleina!

Tutustu ja pyydä tarjous!

Lämpösiirtopainatus
Soveltuu hyvin puuvillaisille tekstiileille ja lähes kaikille lämpöä kestäville materiaaleille.
Ohuesta kalvosta kankaan päällä käytetään montaa nimeä (lämpösiirtopainatus, kuumasiirtokalvo, flex-painatus). Kyseessä on hieman tavallista tarraa muistuttava vinyyli/kalvo, johon leikkuri leikkaa toivotun kuvion, jonka jälkeen kalvon ylimääräiset osat poistetaan ja kuvio (oma logo, teksti, numero tms.) painetaan lämpöä ja painetta hyväksi käyttäen tekstiiliin. Painatus voidaan toteuttaa joko yksivärisestä kalvosta, useammasta eri värisestä kalvosta tai painamalla kuva valkoiselle kalvolle, joka mahdollistaa hyvin moniväriset (esim. valokuvien) painatukset.

Sublimaatiopainatus
Sublimaatiopainolla saadaan kestävä ja näyttävä (monivärinen/valokuvamainen) painatus.
Sublimaatiopainatuksessa painettavan materiaalin tulee olla polyesteriä (vähintään 70%) ja vaaleaa, mielellään valkoista.
Painomenetelmässä väri höyrystyy painettavan tuotteen pintaan lämmön ja paineen vaikutuksesta, samalla tuotteen kuitu avautuu ja väri jää kuidun sisään jäähtymisen jälkeen. Sublimaatiossa käytetään siis hyväksi tuotteen omaa väriä, joka jää pohjaväriksi. Tästä syystä esim. valkoinen väri ei näy mustasta pohjasta, ei toimi värin poistona. Tätä voidaan verrata vesiväreihin, laittamalla sinistä väriä keltaiseen pohjaan, värit sekoittuvat ja lopputuloksena on vihreä sävy.

Tarrat
Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia tarramateriaaleja asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme lähes kaikenkokoisia tarroja tulostamalla ja muotoon leikkaamalla.
Erilaisia tarroja: vinyyli- ja muovitarrat (varoitukset, opasteet yms.), yksittäiset kirjaimet/numerot, ikkuna- ja ovitarrat, veneen nimi/rekisteritunnus

Yhteistyökumppaneidemme kautta saatavilla myös isommat erät kilpailukykyiseen hintaan!

Vieraile verkkokaupassamme: https://holvi.com/shop/ylakulo/